Måndags starten

Måndags starten

Godmorgon måndag alla fina läsare! 

Hoppas ni haft en fantastiskt helg i fina vädret. Jag har njutit till 100. Solat, haft picknick på humlan, träffat fina vänner , hängt med min lilla familj & tränat. Idag var jag rätt trött fast ändå inte mest virrig tror jag. Hade fått för mig att att åka till stan för att kolla min fot klockan 8.00 men de är inte förens på fredag haha. Får skylla på att jag är lite trött efter helgen. 

Men då var jag iaf uppe tidigt, lite för tidigt till och med, men är istället redo för ett skönt träningspass på nordic wellness i Hammarbysjöstad om ett tag. Först ut och gå med vovven, sen dricka en slimshake / protein shake innan träningen. Lite påfyllning till kosttillskott skåpet här om dagen igen.  Dessa produkter är grymma, jag gillar smaken, konsistensen & mättnadskänslan av slimshaken. Ni har säkert sätt att jag har flera av dessa goda proteinsmaker , alla är goda men ibland är det roligt att variera smakerna från dag till dag , så man inte dricker sig trött på en. Så från min Sida tycker Jag man ska ha valalternativ på proteinet. The white one’s protein känns så färscht & inte alls för söt. Rekommenderar detta.   Ska även nu testa på garcinia cambogia en period och se vad jag tycker om dessa. Har ni provat dom?  

       

Ha en fin dag allesamman <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: