Fantastiska matprodukter 

Fantastiska matprodukter 

Godmorgon härliga ni! 

Snart dags att förbereda lite brekfast  innan träninigen. Men tänkte först visa upp något som måste finnas hemma hos oss i vårat kök. Såklart är de viktigt att alla ingredienser finns till ex i smoothien som ägg, lätt mjölk , havregryn osv. Men nu tänker jag på lite mer speciella grejer man kanske inte tänker på att handla så ofta. Från min sida måste det finnas. 

1.Raw Cacao powder är något som jag har i mina smoothies och i mina andra frukost recept den är en stor favorit i köket,   2.  Kokoschipsen är super goda & fräscha att lägga uppe på ex bananpannkakan , smoothien (då blir det att äta lite med sked i början) Även att ha det i fruktsalladen är hur gott som helst speciellt tsm med jordgubbar & annans ,Mumma..  

 Mitt tredje att måste ha som extra är mighty greens pulver , det använder Jag i alla mina frukostar hela veckan. Har jag inte de i maten så dricker jag ett glas. Den innehåller en uppsjö av nyttiga ingredienser som bla, korngräs, vetegräs, havregäs, algerna spirulina och  mycket mycket mer. Rekomnderar denna bananpannkaka lr i proteinpannkakan & smoothien.  Den tredje matvaran från Renée är müsli med hallon & blåbär. Det är sambon som äter detta, men även han ska äta bra kost. rekommender stark Renée voltaires märke!     Har ni något speciellt som ni måste ha hemma i skaperiet eller kylskåpet? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: