love forever är på strandbryggan ikväll 

love forever är på strandbryggan ikväll 

Ikväll klockan 18.00 är de modevisning för klädkollektion love forever på strandbryggan sea club. Igår var vi i love forever lokalen och gjorde dessa underbara  kvinnor bruna inför modevisningen som är idag.

Till vänster har vi  fina Terece Almering som är vd för klädmärket Love forever & härliga Anna book med lilla Lollo i famnen. På plats var även fler glada & härliga framgångsrika kvinnor som fick en snygg bränna som ska gå på scenen.

DSC04373IMG_2664.JPG

Såklart kunde jag inte gå tomhänt där ifrån .. shopping shopping , ska visa er kläderna på lite senare så ni får se det fina jag inte kunde låta bli. Checka in hemsidan med sommarens härliga kollektion , mer kommer att visas på strandbryggan idag. Missa inte det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: