FRÅN DENNA VECKA

FRÅN DENNA VECKA

Hej mina fina läsare, ber om ursäkt för en väldigt dålig uppdatering denna vecka. Men tiden springer iväg , jobbet har satt igång men ändå gar jag hunnit med hela fantastiska dagar med underbara människor i mitt liv.

Dels har jag hunnit med träning som är så otroligt viktigt för mig, jag har umgåts med min älskade familj , dom har varit uppe på besök i Sthlm där

Vi var på Naturhistoriska riksmuseumet och kollat på alla dess olika djur som finns till de som fanns för flera hundra årsen. Super duper mysigt verkligen, har aldrig varit där så det var så himla mysigt att gå runt och kika.

Här om dagen blev det även kvalitets tid med fina tjejerna. Först en hel dag med älskade viktoria på salongen i eskilstuna. Blev lunch och mys med henne, därefter fortsatte jobbdagen för mig och sen senare på kvällen blev det god mat, skratt & balkonghäng med girlsen.
    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: