Multispelare

Multispelare

  En riktig jäkla sportkväll med pinglorna, det är såna här spontan dagar som är fantastiska. Hur många tjejer kommer på efter en dag fullspäckat med jobb att vi drar & köper en basketboll, tennisracket & tillbehör till träningen.  Jo vi och definitivt dessa två. Ska det va , så skare vara ordentligt. Jäkligt nöjd över min fina basketboll jag köpte idag, färgen är verkligen dösnygg.

Skulle inte springa för mycket och anstränga mig eftersom jag varit sjuk… Men tror ni verkligen jag kunde låta bli? Körde i 110% & det var sååå kul! Det känns nu ikväll med lite hosta & snuva men det är inget att gnälla över eftersom kvällen var amazing.

   

Godnatt allesammans, inatt kommer jag sova gott efter 4 timmars aktivitet. <3
      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: