Hålla igång kroppen

Hålla igång kroppen

Hej fina läsare! 

Har tyvärr gått några dagar Sen jag uppdaterade här, har varit full rulle med både jobb, med vänner & umgåts med familjen. Även en hel del träning mm. Lite semester från bloggen helt enkelt, men nu är Jag tillbaka för att skriva om min vardag till er.

foto av fina : Hanna söderberg <3

Just nu är jag på gymmet & pustar ut efter ett skönt kondistionspass på löpbandet på bästa gymmet nordic wellness . Ska strax gå på mage & bål träningen innan jobbet kallar igen.  Jobbar idag så började lite tidigare så Jag kunde ta ut 1 h & 30 min på lunch & träning. Så himla skönt att svettas ut.

För mig är det så himla viktigt att träna någon typ av träning nästan varje dag , oftast kör jag på gymmet , tar en skön pw eller löprunda ute i naturen. Är det så att tiden knappt hinner med så får det bli isf träning minst 30 min, det finns så jäkla bra workout pass på 20, 30 min, eller varför inte inte ta en promenad eller löprunda då också. man hinner om man bara ger det tid själv. Man får försöka se det positivt & isf gå upp lite tidigare om det behövs för en eller ta en lite kortare lunch eller gå till jobbet. Ja det finns massor av bra lösningar på att hinna träna & hålla igång kroppen sin. Man får inte vara så negativ & klaga på att man inte hinner, det gör man om man bestämmer sig för det. Eller så som jag och mina fina vänner gör, dra ihop ett gäng, eller ta med en vän,gå ut & aktivera dig, spela basket, fotboll, tennis eller ja något i din smak. Det är också en sjukt bra träning för kroppen.

Just nu kör jag lite extra innan semestern med min fina pojkvän. Vi åker till fantastiska Grekland på sol & bad. Ska verkligen bli helt fantastiskt att komma iväg bara vi två.
Måste hålla igång Beach kroppen om den ska vara i form på resan.. Bilden över är från semestern med mina fina tjejer när vi var på Mallorca i maj i den super fina bikinin från panos.  Såklart jag skulle boka en resa med R i sommar också.

Magövnigarna som jag körde på dagens träning var inspiration från de olika magövningarna på Bilden ovan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: