Monday

Monday

och det innebär för mig att det är semester & snart åker vi till Grekland Jag och min fina pojkvän.   Så himla skönt ska det bli, vaknade upp med ett stort leende på läpparna & så glad att Jag har så fina människor runt om kring mig. Min älskade familj ,mina husdjur ,världens bästa kille & underbara vänner. Le och vara glad är precis det jag är. Ta vara på dina nära & kära. Njut av varenda minut & gör det du vill uppnå för varje dag. Lev inte för något annan. 

Smile, happy , love, enjoy life ,ja lev livet med eller utan förhållande alla fina. 

Måndags ord från Paulina <3  le lite extra mycket idag för solen skiner & sommaren är inte över.  

Bild från Mallorca med min fantastiska Ellinor brevid, bild av : duktiga Hanna Söderberg.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: