Veckan och början på Helgen 

Veckan och början på Helgen 

  God dagens Mina härliga läsare! 
Vilka härliga veckor det det varit, hösten har verkligen börjat på ett jätte bra sätt. Den här veckan har det varit väldigt mycket jobb, två dagars utbildning från tidigt morgon till eftermiddag. Har hunnit umgåts med underbara människor som betyder så my kry för mig ,även tränat & träffat familjen min. 

Den här helgen började riktigt bra den också, efter jobbet igår åkte Jag raka vägen hem och när jag kom hem var taco mys förberett och idol på och inte nog med det världens bästa Emelie , Robin , min älskling och vovvarna hade fixt allt mys tills jag kom hem. Därefter blev de film och massor av skratt. Kvälls mys till tusen. Idaglördag blev de mys frukost, promenad  med vovve och strax lite städning hemma innan gymme kallar. Känner mig taggad för träning i eftermiddag med Razmus..  

 Även  Lite från utbildningen i veckan & Överrasknings festen som jag och mamma var på för fina Anna som fyllde 45 år. <3 

      

Ha en underbar Helg fina ni 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: