Barbour

Barbour

IMG_6109.JPGÄntligen hitta vi det perfekta hundtäcke till våran lilla tös, nästan allt är förstort eller så är det ärmar som gör att hennes små smala ben inte kan ta några steg framåt. Vi har super söta tröjor till henne som vi skaffade förra året som passar bra, men hon behövde någon rejält så en regnkappa/värmande på samma gång eftersom det är en liten tjej som fryser på hösten/vintern. I vinter får det bli de mysjackorna/tröjorna som täcker hela magen och benen. Den här är kanon om man åker iväg är på stan eller små rundorna.

• Quiltat hundtäcke från Barbour.
• Mjuk fleece vid insida.

• Knäpps med kardborreband samt rem och spänne.

• Krage i manchestertyg
• Ficka samt patch med broderad logotyp.

Finns att köpa inne på NK uppe på herravdelningen för 599:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: