Friday morning

Friday morning

Goodmorning Sunshines 
Vaknade pigg , glad & motiverad denna morgon. Var vaken innan tuppen , åt en god frukost med la familia & tagit en mysig morgon promenad med systrarna mina. Alldeles lagom perfekt start att vakna till på. Att ta en tiden på morgonen i höstvädret är underbart. Komma ut i naturen & den friska luften är amazing. Då mår jag iaf väldigt bra. Det är bara inse att sommaren är förbi men jag verkligen gillar hösten så mycket så för mig gör det ingenting. 
Smile, have fun & and live life. Det är ett citat jag tycker om & som gör mig glad. Umgåts med människor som betyder mycket för dig , som får dig att skratta & må bra.    Bild från Spanien med min fina Ellinor.

Snart iväg till jobbet öppna upp & förbereda innan helgen. Sen blir det veckans 5e träningspass på nordic wellness.   

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: