Starten på denna vecka började såhär

Starten på denna vecka började såhär

Igår var man uppe innan tuppen igen, kvart över 6 ute på första promenaden ned snuttan kom in till våran underbara lägenhet & mötes den goda tedoften som spred sig i köket. Köpte en ny färsch te smak inne på nk för ett tag sen & den är verkligen susen.  Frukosten bestod av  grekisk joggi , ekologisk honung & äppelbitar.  Klockan 8.00 igår var jag hos min grymma naprapat Gurra igen på Naprapatlabbet hemma i Stockholm. Han hjälpte mig med släppa på trycket i ryggen & även koll på foten samt en kontroll i bäckenet.

Jag känner mig så otroligt glad över hur min kropp har börjat bli bra. Det går inte på ett knyck , men jag får låta det ta den tid den tar för att bli 110% bra igen.  Men känner däremot en stor förändring efter att ha gått hos honom i kontinuerligt,  kroppen mår bättre av dessa olika behandlingarna. Även all hjälp med hjälp med justering av rygg, bäckenet & de olika träningsformer för foten. Det gäller att hitta den rätta personen man känner att man kan lita på och få rätt och proffsig hjälp utav. Det är precis det jag gjort, jag kan GARANTERA att ni inte skulle bli besvikna om ni gick till Gustav. Passa på att boka en tid hos honom på Naprapatlabbet.se

IMG_6724.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: