F R I D A Y

F R I D A Y

Heeello alla pigga och glada fredags människor.  

Börjar med att ge lite morgon tips på frukost , en riktig protein bomb 

– 1 banan 

– 2 ägg 

– 1 matsked hampa protein pulver 

 Visst är det helt fantastiskt att vakna upp pigg & glad. Humöret på topp och ja att dagen i överlag kommer att bli en bra dag. ( som det känns nu iaf)

Började fredagen med ett morgon möte med ett kanon företag där efter en hel del jobb på salongen och nu är det lunch dags och då bär det av mot gymmet. Världens bästa gym också. Nordic wellness pratar jag om såklart.  Fredagen planer är jobb & träning bla, sen är det ett måste för mig att boka in en tid igen hos min grymma naprapat Gustav. Nu är det så att du också kan få en genomgång förr ryggen, foten eller stelhet för ett kanon pris. Men bara om du uppger : PAULINATIGERFALK vid bokning och det gäller enbart hos Gustav på naprapatlabbet i sthlm. Du får en kanon behandling för ett kanon pris. Rabatten gäller då enbart om du säger mitt namn vid bokning.

 Ha en fin dag allesammans <3 
Xoxo Paulina 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: