Fullspäckad helg

Fullspäckad helg

Ytterligare en underbar helg som gått alldeles för snabbt.
Hade min kära barndomsvän Emmi på besök fredag till lördag, då spendera vi kvällen på strandvägen 1 där vi prata om allt, mycket skratt & fnitter. En god middag med champagne i stora lass. Vi firade våra födelsedagar i efterskott & även våran 10 årsdag som vänskap.

Lördag sen var det träning , mys med hunden & shopping på NK med Razmus. Hittade en fin present till våran käre vän Emmy som fyllde hela 25 år. Den fantastika grymma tjejen som betyder så mycket för oss båda! En kväll med tapas & födelsedags mys. Även lite om söndag som är idag, bara chill & åter chill. Snart ut på min 3e härliga promenad tillsammans med Emmy.


Ha en helt underbar söndag allesammans //Paulina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: