Förhandsvisning 

Förhandsvisning 

Heeey allesammans!

Hoppas ni mår bra , själv mår jag topp. Här om dagen var jag med min fina ellie & Jimmy på förhandsvisningen av central intelligence på biograf scandia. Den var så jäkla rolig, skratta i ca 2 timmar. Alla dessa härliga kommentarer & saker som Hände. Riktig Paulina humor i filmen.

Jag tycker absolut att ni ska gå se den, en lättsam & rolig film med klockren humor. Inte nog med att super snygga dwayne johnson är med i filmen. Det är inte helt fel heller. Ni lär skratta en hel del om ni ser denna film.

Iförgår fick jag en chock när jag gick in på min instagram , helt galet kul .. Jag hoppade av glädje, nu kanske ni tycker jag är super töntig.. Men inte vem som helst som gick in & gilla bilder & kommentera min instagram.. Dwayne johnson (therock) la alltså ner tid på att kommentera min bild! Såklart man blir överlycklig när det varit en skådespelare man tyckt varit Nice sen många år tillbaka haha… Happy me !! Ville dela med mig utav min glädje.

Ha en fin dag allesammans !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: