Tips någon 

Tips någon 

Någon som kan rekommendera någon kiropraktor/naprapat? 

Behöver en tid så fort som mögligt.

 Har i en längre period gått med ett tryck i bröstet & ryggen. Nu har de blivit mkt värre, kan inte ta djup andetag ordentligt. När jag gäspar så går de inte till slutet.  Ni vet när man är trött & man gäspar så är det rätt skönt. Men jag kan inte andas som vanligt det går liksom inte hela vägen.  De blir bara halva & istället, det är Är väldigt ansträngande för mig. (Som ett lock) 

Nu är jag trött på mitt ständiga tryck som ligger mot lungorna (som de känns som) Vill börja andas vanligt. Inte behöva gå kämpa med djupaandetag till och från hela dagarna. Vill kunna slappna av & utföra mina saker utan att känna mig tung & kämpa efter luft. Utan att jag blir  trött & ibland blir jag kallsvettig. Det ett jobbigt tryck som gör det jobbigt , vissa dagar mer än andra. Ibland får jag nästan som panik av tryckkänslan. Måste vid flera tillfällen på en dag ta djupa andetag. Vill ha eran hjälp vad kan de vara eller vad ska man göra? Någok bra läkare? Har gjort en del tester men allt ser bra ut. Trött på att ständigt gå göra mina astma kontroller & de är normala. Jag känner att de inte är astman. Ne nu vill jag kunna göra mitt utan denna känsla ex jobba, vara hemma & ta det lungt, när jag tränar osv .. 

Blivit rekommenderad att uppsöka en kiropraktor ifall de är någon rejäl låsning. 

Puss & kram från frustrerande mig! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: