UNDERBARA JULHELG

UNDERBARA JULHELG

15622074_10154187030265963_97645788660939595_n

Hej mina underbara läsare som kikar in här trotts att jag är typ sämst på att uppdatera bloggen varje vecka.. Blir väldigt smickrad & glad när jag ser att ni fortfarande klickar er in och kollar. Såklart förstår jag att ni hoppas på att det är något nytt inlägg som ska ha kommit upp inte något gammalt som ligger kvar högst upp på flödet.

Men nu kära ni, nu ska jag summera våran fantastiska underbara julhelg för er. Julhelgen tycker jag bara har sprungit förbi, alldeles för fort men det beror väl på att det var väldigt bra på alla sätt och vis. Mycket skratt, kärlek & glädje. God julmat, sång och ALLDELES för fina julklappar. Vad har jag gjort detta år för att förtjäna så mycket fint.  Underbara älskade familjen och min älskade pojkvän måste tyckt att jag gjort något väldigt bra i år. Det som värmer mitt hjärta mest är att jag har spendera flera dagar med min älskade familj & bara myst. Först hemma hos mamma med familj, pojkvän & djuren, sen den 25e dec med käre pappa med familj, pojkvän och djuren. Den 26e blev det också en fin dag med träning, julfilmer & god mat (något helt  annat än julbord)

Lite kortfattat utav våran fina julhelg, hoppas ni också fått en underbar jul med mycket kärlek & glädje.

Vet att juletid inte är lätt för alla där ute, så jag vill sända stora julkramar och kärlek till er.

MERRY CHRSITMAS EVERYONE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: