Nu blir det träning

Nu blir det träning

Hej alla fina, 

hoppas ni haft en fin &  härlig helg. Min helg har varit väldigt bra & lugn. No stress till något, behövde denna helg efter förra helgens håll i gång. Då de var min födelsedagshelg från tor-lördag. Det gick i ett & hur mycket underbara överraskningar som dök upp hela tiden var chockerande för mig, är fortfarande så lycklig & glad.  Jag fick så mycket kärlek på min födelsedag & galet mycket fina presenter. Ni ska få se det i nästa inlägg hur mycket fint jag fått. Så lycklig!

I förrgår blev jag äntligen SATS-medlem. Yeeey, så sjukt taggad & glad. Tack mina nära & kära igen för presenten (ett årskort på sats gym) var en utav mina magiska presenter. är så peppad & motiverad. I lördags invigde jag kortet på sats Stureplan tillsammans med min maddis & på söndagen blev det ett lungt cardiopass med Emmy i sickla. Nu vet ni var ni hittar mig, är jag inte på jobbet, så är jag förmodligen på SATS eller NW. 

-sats kortet var en utav mina underbara presenter & likaså dessa snygga träningsbyxor.

ha en fin södnag allesamnns! Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: