Perfekt start på måndagen och en ny vecka 

Perfekt start på måndagen och en ny vecka 

Startade dagen med att klockan ringde 07.30, upp och hoppa på direkten. På med kaffebryggaren, steka en bananpannkaka & packa träningsväskan. Sen mot SATS Stureplan där jag mötte upp min vän Madde för dagens 3e träningspass innan jobbet. 

Blev 1,5 timmes hård träning tillsammans & lång stretch. Jäklar vad jag mår bra, jag känner att paulina är tillbaka där jag älskar att vara. Spendera mycket utav min tid på gymmet och prestera mitt bästa. Jag känner mig så motiverad, peppad & glad. Nu ska jag kämpa mig dit jag vill. Heeeja till mig själv!

– efter träningspasset idag blev det en after workout smoothie som dom mixar iordning på sats. Typ världens godaste smoothie. Ni måste prova den om ni inte gjort de. 

Då var lunchen slut & det innebär åter till jobb. Ni är hjärtligt välkomna till Storkyrkobrinken 9.

Xoxo paulina ,ha en underbar måndag allesammns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: