halva veckan 

halva veckan 

Godmorgon underbara ni som besöker min sida. Hoppas allting är bra med er & att ni är lika glada som mig att våren kommer smygandes. Lätt att man klär sig för lätt dock nu när solen skiner. Iaf så känner jag mig så pigg & glad av ljuset. Snart kommer värmen också ,de är de bästa & efterlängtade. 

Denna vecka har gått fort , redan lilllördag (alltså onsdag) denna vecka har jag hunnit med promenader i naturen , jobb , stan & fika med fina vänner emma , David , min käre älskling & lilla mini. Även ett GRYMT Crossfitpass med grabbarna på nordic wellness. 

Idag onsdag börjar jag dagen med ett träningspass på actic sen väntas en fullspäckad onsdag med massor av jobb. Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: