My little belly

My little belly

Att älska sin mage, det gör verkligen jag. Jag känner mig så stolt & vacker med min fina gravidmage. Det är en sån obeskrivlig känsla att bära på en liten bebis. Det är så MÄKTIGT! Så mycket kärlek som sprids i hela kroppen.

Här om dagen var jag på fotografering hos super duktiga Anna http://www.annasundheden.se

Platserna hon tog oss till var magiska. Vi plåtade Annas nya magiska gravidkläder i underbar miljö som bestod utav naturen. Det blev så fina höstbilder.

Inte nog med att Anna tog magiska bilder så fick hennes bilder mig att se på min mage från en annan sida. Magen är så vacker att jag får glädjetårar. Jag känner mig så fin, jag vill inte bli av med magen. Jag älskar min fina belly. Känslan att se magen gör mig alldeles varm i hela kroppen. Så mycket lycka & glädje!

Fler bilder kommer ni få se, jag rekommenderar er verkligen från hela mitt hjärta, vill ni ha underbara minnen. Då ska ni boka en photo shoot hos Anna. Så proffsig på det hon gör. Kolla in hennes hemsida ==> http://www.annasundheden.se

Nu ska vi iväg på födelsedagsfirande,önskar er en underbar lördag! // blivande latte mamman Paulina!

Ett svar på ”My little belly

  1. Älskade bonusdotter vilka underbara foton på dig och lilla magen som fotografen har tagit. Älskar valet av miljön i skogen , det får hela fotograferingen att vara magisk och känslan man får är magi .
    Lite mycket magi som detta lilla barn som växer i din magen.
    Lycka ♥️
    Superfina fotografier och jag ska dela ditt inlägg på både Twitter och fb så de ser vem som tagit dessa vackra foton.
    ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: