Allt är inte en dans på rosor att vara gravid

Allt är inte en dans på rosor att vara gravid

Vill börja med att säga att jag verkligen älskar att vara gravid & jag känner mig väldigt fin med bebiskulan.

Men.. Trotts att jag verkligen mått bra så länge så har det såklart inte varit helt hundra hela tiden nu de senaste veckorna. Jag har en väldigt hög smärttröskel, men trotts det så har jag haft extremt ont i höger sidan nertill vid magen. Ligamentet där smärtar det något enormt. Har även fått extrema sammandragningar nu som är jobbiga. Försöker verkligen inte att tänka på det, men det smärtar när jag går i ett bra tempo, det smärtar när jag bär lite för tungt, för snabba rörelser & även går i trappor. Ja som ni förstår så är jag en av dom som tyvärr fått extrema sammandragningar.

Vissa får mer & vissa mindre. Jag vill absolut inte att ni ska tro att jag gnäller eller klagar men däremot vill jag bara förklara att det känns att vara gravid (iaf för mig) samtligt som det gör ont så älskar jag det & jag njuter för varje dag som går över att se bulan växa . Dock skulle det underlätta om magen inte växte allt för mycket nu bara..

Jag är så nyfiken på dig lilla bebis. Snart får mamma & pappa hålla om dig i famnen.

Önskar er alla en underbar fredag //Paulina. Xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: