Tänk att jag snart är mamma

Tänk att jag snart är mamma

Nu är det inte många dagar kvar tills jag själv blir mamma, det känns så underbart men samtidigt lite läskigt & spännande. vi räknar ner dagarna & de få veckorna som är kvar utav tiden. Det känns helt underbart & overkligt att vi snart har en till liten människa i vårt hem & vår vardag.

Vi håller på fixar & donar hemma med allt så det är klart innan lilla killen kommer hem för första gången. Skulle vara extremt segt om man inte var klar med allt tills dess. Det finns lite saker som ska införskaffas sen är allting klart.

Här har vi älskade kulan som växer för fullt. Bilden är tagen från en fotografering vi hade för någon vecka sen.

Ha en underbar onsdag kväll allesammans.

// latta mamman Paulina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: