Våra tankar om bröllopet

Våra tankar om bröllopet

Hur tänker vi kring bröllopet? när ska vi ha det, när ska vi börja planera, hur ska vi ha det?

Det är en fråga vi dels frågat oss själva & även fått utav nära & kära. Vi hade tankarna på att börja planera bröllopet till sommaren 2019. Men våra planer ändrades lite, när vi fick reda på att vi fått vårt livs finaste gåva. En liten bebis, våran egna lilla prins som snart kommer till världen.

Då kände vi att vi får skjuta upp bröllopet & ta vara på bebislyckan, njuta av graviditeten & pyssla ordning allt till våran lilla prins i lugn & ro. Självklart vill vi gifta oss nu, men vi känner ingen stress, vi vet att det är VI & kan ta bröllopet senare. Vi är som ett gift par redan <3

Hur vi skulle vilja ha bröllopet, det finns så mycket vackra platser som vi kan tänka oss att ha det på. Ett sommarbröllop där våran lilla skatt kan vara med på är iaf ett måste! Att börja planera det blir nog när vi kommit in i rutinerna med lilla bebisen & känner att det inte finns någon stress av något slag.

Det kommer att bli ett bröllop, ett stort bröllop med familj, vänner med deras respektive. Livemusik, god mat osv. Ja mycket mycket mer. Vilket tema det blir får vi se, men som nära & kära så vet ni vilka nyanser som vi kanske skulle välja. Musiksmaken osv.

Helt ofattbart, sån lycka & så mycket kärlek. Tänk att vi har två SÅ stora saker framför oss & det är något vi längtar till! Men vi kommer att ta det sakta men säkert. <3

bröllops inspiration bilder nedan

Nu ska jag förbereda mig inför denna kväll.

Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: