BABYSHOWER

BABYSHOWER

Jag är så lycklig att jag nästan spricker! Så mycket kärlek & glädje, jag kan inte få nog utav att titta på dessa magiska bilder från min BABYSHOWER som mina älskade vänner, familj & pojkvän planerat i veckor.

Världens finaste babyshower fick jag, tårarna rann längst kinderna & jag började skaka av sån otrolig lycka.

Lite kortfattat om dagen (annars kommer jag skriva en bok hihi) Älsklingen hade bokat en mysig Brunch i nacka strand för oss två ”som en mysig dejt bara han & jag”. Vi strosade också runt i butiker & myste tillsammans. Det blev en lång promenad hem från nacka strand & när jag kommer in i vardagsrummet står mina finaste tjejer där!!!! Mitt hjärta, min lycka, det går inte beskriva med ord hur glad jag blev. Tänk att min kärlek kunnat hålla detta hemligt så länge & planerat det här med tjejerna utan att jag märkt något. Det var planerat i minsta detalj, dröm bordet med massor av godsaker, frukt, bål, dekorationer. Dekorationer i rummet med heliumballonger, blommor, lekar & så mycket fina presenter. (Skämmer bort oss med saker älskade) allt var HELT PERFEKT! Den dröm gick i uppfyllelse. Såklart en en dag jag aldrig kommer att glömma, min första & alldeles egna babyshower. Tänk att jag, älsklingen, prinsen & mini är omringad om så fina människor! Denna dag är ett minne för livet<3

Älskar er så mycket <3

Nedan kommer en bildbomb från dagen,

Fler bilder finns vill jag lova, kan inte få nog utav att titta på alla fina bilder ❤️ får direkt lite lyckotårar! Nedan kommer även lite bilder på de magiska presenterna. Fick bla två super fina blöjtårtor/blöjvagn. Lyxig Leksaksbil/design bil. Underbar babysitter från baby Björn , så fina bebiskläder,nappar, speldosa, bra att ha saker. En super fin & varm åkpåse med matchande värmeskydd för händerna som sitter på vagnens handtag. En fin bok, filtar, skor, ett sparkonto & massor utav mer underbara saker. Alltså wow!! Älskar er så!!! TACK

Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: