Sommarvärmen

Sommarvärmen

Hemma och myser efter 5 timmars promenad i det otroligt fina vädret med bästa. Vi gick i snabbt tempo från finnboda till odenplan , vi skulle kika in och handla på gymmgrosisten hade vi tänkt men det var stängt söndagar.. Det var bara att vända så vi promenera runt lite över allt istället. Sen mys vid vattnet och i sommarvärmen. Sen blev det träning hem igen. Nu känns det i benen och rumpan jag säga. 🙂 kvälls middagen blev kyckling sallad och gott tillbehör. Lite bilder från den fina dagen

20120520-210137.jpg

20120520-210422.jpg

20120520-210850.jpg

20120520-211051.jpg

Saknar hästtiderna så mkt , speciellt Triztan.<3 förhoppningsvis blir det av snart igen.

4 svar på ”Sommarvärmen

  1. Hellu kæra! Hoppas allt ær bra med dig! Du vart har du köpt dina Nike Air skor? Det är jättesvårt att hitta där de har stort urval. Letar efter den færgen du har också men det ær slut øverallt! Saknar dig. Kommer du och hælsar på något nu i sommar? 🙂 <3<3<3<3 Love U

    1. Hej hjärtat! Allt ät bara bra med dig då? jag har köpt dom i sthlm, finns typ bara ett ställe man kan köpa dom på. Det kommer nya färger typ hela tiden. Är det så att du vill ha såna kan jag hjälpa dig att fixa de. saknar dig med, det ska jag verkligen försöka med. <3 LOVE YOU

  2. Ja allt ær fint med mig! 🙂 Du verkar ha det kanon 😀 Okej vad ær det før affær? Ja verkligen, jag ønskar mig dem i fødelsedagspresent, fyller ju år nu i børjan av juni. Jag har letat øverallt efter storlek 37 men det finns inte. Tænkte om du visste vad affæren hette kunde jag tala om før mamma 🙂 Annars får du hemskt gærna fixa, behøver ha ett par regæla dojjor nær jag går på mina promenader. Nær kommer du och hælsar på? Nu blir det ju sommar och kanonvarmt. Oslo ær underbart på sommaren. Puss Puss <3<3

  3. Vad härligt, det är footlocker dom finns på:) jaha okej. Kan kolla nästa gång jag åker dit om du vill. vet inte när jag kommer, men vill träffa dig snart. för lång tid nu gumman. förstår det vi ska få till det i sommar iaf . puss puss honey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: