Måndag kväll

Måndag kväll

Godkväll sötisar! Ligger i sängen och sträcker på mig. Ikväll ska det bli en tidig kväll. Vi ska sätta på en film nu som jag garanterat kommer somna till.. 🙂 min dag har verkligen varit jätte bra. Gått en hel del idag också, Raz har köpt en ny dator som han sitter fast vid och jag har köpt en till fin väska. Så himla glad över köpet, riktigt nöjd 😀 <3 en ny fin LV!! Kommer bilder på köpet sen, den ligger så snyggt nerpackad i kartong och påsen.

20120521-223534.jpg

På eftermiddagen blev det en god färskpressad juice på Moda café med söta Josephine Vi hade så himla trevligt, mkt skratt och prat. Super mysigt:) missa lnte att gå in på hennes blogg är här > nu te och film, puss och kram på er

20120521-223646.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: