Jordgubbar

Jordgubbar

Redan fredag och det känns så himla bra, är ledig i helgen så ska spendera den genom att ligga och sola och äta jordgubbar med mjölk 🙂 vart sugen på det i flera dagar. Har gått förbi torget varje dag men missar att köpa det hela tiden men nu passa jag på och köpte lite granna hem.

20120525-105652.jpg

20120525-105700.jpg
Visst ser det gått ut, får nog bli lite efterrätt efter lunchen idag.

Promenera 1 h o morse med Zarah på jobbet , gick runt Djurgården mot Slagsta. Så himla skönt att gå på morgonen, blir mkt piggare då! Min frukost i morse fick bli en blåbärsbars , första gången jag åt en sån och förvånat så gillade jag den. Har haft jätte svårt att äta bars, inte riktigt varit min smak men den var jätte god med blåbär.

20120525-110734.jpg

Back to work , ha en underbar dag. Puss på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: