Kvälls träning

Kvälls träning

Jag och älskling kände för att gå ut och springa lite ikväll ist för att kolla på tv och slappa i soffan, vi sprang en liten bit, sen stannade vi till och Razmus körde hård fys med mig, både styrka och konditions övningar..

•idioten ( både rak och i trappor)
•Armhävningar (ståendes/liggandes)
•situps
•benböj och upphopp
•intervall löpning
Samt en del till saker, Razmus är en perfekt PT för mig och passen är roliga samt extremt jobbiga, men det är bara bra, svetten ska rinna och pulsen ska stiga, då vet man att det varit ett hårt pass..

Kommer antagligen ha ganska ont i kroppen i morgon, men ser fram emot morgondags träningspass !

Glöm inte att på in på Razmus sida

20120528-235813.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: