Hemma från stallet

Hemma från stallet

Godkväll goingar inte uppdaterat så himla mycket idag, lite dåligt av mig men har haft en hel del annat för mig. Men men nu är jag här igen 🙂 hoppas ni haft en bra onsdag och för vissa kanske det blir utgång. Det är ju ändå lilllördag, själv har jag nyss tagit en riktigt varm dusch och ska nu gå dricka lite te och krypa ner till en movie med bästa.

Ikväll efter jobbet hämtade jag upp Bella på stan för att vi sen skulle åka ut och hälsa på hästarna, dom var så fina. Blev där ett bra tag, borsta  och myste. Så himla kul att träffa Isabell efter så lång tid, gullungen!  Tyvärr missade jag att ta bild på dom, men det kommer nästa vecka.

Trötta lilla jag 🙂

Nu te , puss på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: