Dagens saker

Dagens saker

Vilken bra dag fast vädret inte varit på topp. Började dagen med lite stress, en god frukost som ni såg tidigare. Åkte in stan för att fixa mitt fina hår. Första gången jag testar löshår , vart så himla fint och är så nöjd. Kommer ta hand om det som min bebis. Borsta och fläta osv. Tog dock inte längre än mitt egna hår, tog samma längd som mitt egna. Sen stressa vi lite på stan medans vi väntade på mamma. Köpte en liten överraskning till min älskade mamma, hon älskar GANT så kunde inte låta bli fina handdukar. Hon var värld detta<3

Sen efter det blev det att hitta student presenter åt Razmus syster Mathilda, även present åt hans mamma som fyller i morgon 🙂

Sen satte vi oss på tåget mot härliga Sthlm, när vi kom fram mötte söta Ester oss utan för stationen. Kikade lite på stan sen blev det en fika. Vi hade det jätte mys, satt och prata om massor:) hon är så härlig, vi kunde prata om så mycket. Vi sprang även runt på stan och tok leta efter en borste haha, men till slut fann vi en även en mascara. Visar upp mina köp sen.

20120531-225746.jpg

20120531-225841.jpg
Här har ni fina Ester

20120531-230321.jpg

Hoppas ni haft en bra dag, är hemma hos Razmus far nu och fixar lite inför i morgon. Ni få se sen, puss på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: