Skämmer bort mig själv

Skämmer bort mig själv

Det var så kul igår, när jag och fina Ester skulle mötas upp gick jag åt helt fel håll nere i tunnelbanan haha. I spöregnet fick jag traska mig neråt mot Birger Jalsgatan , som tog mig 10 min extra, hade paraply men det ville bara flyga hej vilt åt andra hållet. Så la ner det i väskan, när jag väl var framme såg jag ut som en blöt hund:D ge oss lite sol och värme nu, det skulle vara helt underbart.

När vi möttes upp gick vi till LV butiken och kikade på fina väskor, plånböcker och massor av fler fina saker. Som ni vet så köpte jag en present till mig själv. Kunde inte låta bli, bara älskar väskorna. Fick höra att jag var lite som en Shopaholic igår av min pojke, men det kommer verkligen från fel mun, är det någon som handlar så är det han;) men han gillade den jätte mycket så det var bra. Igår kände att jag ville unna mig något fint, så nu har jag två lika dana fast i olika färger. Dom är så fina, den ljusa kommer bli så snygg nu i sommar.

20120603-120130.jpg

20120603-120140.jpg

Att köpa fina och användbara saker till sig själv får en på så bra humör. Ibland måste man få skämma bort sig själv. Gör det du med!

20120603-122940.jpg

20120603-122954.jpg

Puss

Ett svar på ”Skämmer bort mig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: