Summering av dagen

Summering av dagen

Härlig dag även om vädret var piss. Umgicks med underbara Lollo idag, en heldag i kista Gallerian, aldrig varit där förut med det var ett relativt bra köpcenter där dem har det mesta man är ute efter, tog sedan en sallad i deras food court, det var självplock så jag fick den precis som jag ville, väldigt gott med andra ord..
Efter det åkte vi in till stan och tog en färskpressad juice på bellmans café på Sergelgatan och prata ett tag om allt och inget ett tag innan vi skildes åt och jag åkte hem till Razmus och laga lite mat till han och mig sedan har vi bara tagit det lugnt och kilat film hela kvällen..

Nu ska jag ta och nanna, upp tidigt och åka hem till Eskilstuna för att jobba, carino

20120603-234823.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: