Mot Eskilstuna

Mot Eskilstuna

Vilken stressad morgon, vi skulle ta oss till Södertälje för att bli hämtade av mamma eller pappa.. Vi ser att vi aldrig kommer hinna med pga att bussarna går så himla sällan. Inga direkt tåg fans det heller när vi tittade igår, men idag när älskling kollade hade det kommit ett enstaka tåg klockan 8.55 till Eskilstuna. Vilken tuuuuuuur vi har, nu sitter vi trötta och slitna från gårdagen. Men det hör till, det lilla jag drack känner jag av. Usch fy och blä, känns att jag inte dricker så ofta.

Razmus snuskiga frukost men söt är han.

20120609-085454.jpg
Min frukost , dock får de inte bli mackan. Tog en tugga och jag är verkligen inte sugen.

20120609-085610.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: