Sover med ugglorna

Sover med ugglorna

Sådär då gott folk, dags att göra natten nu hade jag tänkt. Har legat och babblat ganska länge i telefon med den människan så får mig att så bra. Att bara höra en röst från någon som betyder så mycket får en att landa och verkligen gör en så glad<3

Har haft sen super mysig kväll med familjen, bara lugnt och skönt. Nu tänkte jag släcka lampan och stänga ner datorn sen sova gott efter samtalet. Jag får iaf sällskap i sängen inatt, har mina små missar som ligger och kurrar vid fötterna. Myspys, pratade om att vilja skaffa hunde men har ju 3 vaktkatter går lika bra de.

Blir att sova tillsammans med ugglorna inatt, sovshortsen är så himla sköna. Men kanske inte de sexigaste 😉 haha Men dom är super sköna och söta tycker jag. Jo lite små barnsliga kanske dom är  men man måste få vara lite barnslig ibland. Passar på ha dessa nu när R inte sover i samma säng. 😀 Här har ni mina gulliga favoriter

Puss och godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: