Lite från midsommar

Lite från midsommar

Hej på er alla pigga och glada även slitna från den härliga midsommardagen. Hoppas ni hade en underbar midsommar, min/våran var helt underbar. Var bara med familjen älsklingen, och fredrik på dagen även merit var med oss. Vi var ute med båten, stannade och grilla på en mysig strand, hade kul med skotern. Helt klart en fantastiskt dag. 🙂

Det vanliga orden för denna dag är oftast, stora fester på landet, sex i det fina sommargräset eller ( äng,strand) Eller mysiga grillkvällar och kubb. Det finns så mycket som kan hända på en midsommar, det är verkligen en härlig dag. Alla verkar vara så glada och kära. Det roliga är att det är många som vänstrar från olika håll också;) hmm hmm, inte denna midsommar men tänker jag tillbaka så vet jag nog några som gillar att vänstra!! Håller tyst nu, haha finns folk till allt. Det värsta som finns är otrohet, har man ingen respekt mot sin partner? Men jag håller tyst som musen.

Dagen var iaf hur underbar som helst för oss på kvällen kom pappa och Jenny över till oss. Grillningen var igång och den riktiga känslan av sommaren var här. Här kommer det lite bilder från gårdagen!!

 

Nu ska jag hjälpa mamma ute på tomten även kika på när älsklinge jobbar och sliter. puss på er

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: