Tävlings time

Tävlings time

Nu tänker jag vara snäll att lotta ut smink till er som är intresserade, det är ingen dålig utlottning.

Sminket är Bare Minerals och är värd 650 kr hela paketet.

Vill du kanske vara med och tävla om denna vill jag att du gillar CARINO SPA OCH CLINIC PÅ facebook. Även berättar lite varför just du ska få den fina gåva( skriv det i kommentars fältet på bloggen)

Vad som innehåller i paketet är

*light show eyecolor

* smoky violet eyecolor

* mini big & bright eyeliner

* Haute pink blush

även det fina lipglosset in plumtini. Läppglanset ser ganska mörkt ut men det är det inte, utan det ger bara en fin lyster med en liten ljuston av färg.

Tävlingen är avslutat nu på lördag den 7/7

LYCKA TILL!

Kramar Paulina

8 svar på ”Tävlings time

 1. Hej Paulina!
  Är i desperat behov av något som täcker upp min sjukhy (körtelfeber är alltid kul).
  Bare minerals skulle rädda min sommar!

  Puss och tack för världens bästa blogg!

 2. Jag är med och tävlar! 🙂 Har även gillat facebooksidan. Skulle gärna vilja vinna eftersom jag har hört att Bare Minerals har grymt bra produkter. Har haft deras foundation innan och var supernöjd men har inte provat något annat. Det skulle vara grymt att få prova på! Alldeles säker på att jag blir nöjd med de andra produkterna också. Kram på dig Paulina! 🙂

 3. Lite fint smink i härliga sommarfärger skulle pigga upp mig och göra sig riktigt snyggt ihop med min mörka och ganska trista uniform:)

 4. Hej! Jag älskar smink och jag använder oftast barra lite dyrare men har inte råd så ofta för ungen min kostar pengar så det Skulle vara roligt och få detta. Och att känna att jag kan unna mig något =)

 5. SIS man ser ju inte dina tävlande? Eller dina kommentarer, why? Är det hemliga? 😛 love yoooou

 6. Hej va trevlig det var att hitta in här :-)…När man som jag börjar komma upp i åldern så behövs lite hjälpmedel att dölja lite skavanker i ansiktet!Och alltid lika spännande att få vara med och tävla!Önskar alla en fortsatt underbar sommar/Helena

 7. Att inspireras av människor och ta lärdom av hur viktigt ens vålmående är, så bör man unna sig. Bebhandlingar på CarinoSPA, läsa bra bloggar och bra smink som håller en fräsch hela dagen. Kramar

 8. Hej fina du!
  Jag önskar att jag hade det där fina kitet från Bare Minerals för att både är en duktig follower till din fantastiska blogg och tycker det är otroligt roligt att kunna spicea upp sig lite extra (dessutom med ett sådant lyxigt och bra smink) under dessa varma, äventyrliga sommarkvällar. Vem vet, kanske är det just det där kitet som gör att jag hittar min Prins Charming!

  Tack för en inspirerande och härlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: