lördag kväll

lördag kväll

Lördags kvällen var super mysig och lyckad, jag och Emmy cyklade hem till Madde. När vi kom dit hade hon gjort så mysigt ute på balkongen med ljus, jordgubbar, chips, frukt och lite vin. Där blev vi sittande i flera timmar, skratt och rikigt tjejprat:) Solen kikade även fram lite smått och fick oss på ännu bättre humör.

MADDE <3

EMMI <3

Innan cykel turen hem tog vi oss ner till stan för att se vad som hände där. Vi hamnade på Brasseri Le Grand, även där vart det prat med vänner man inte träffat på länge. Både boys and girls. jätte kul att träffa de man inte träffat på länge, några har man allt sakna! 🙂 Efter kvällen skulle vi ta oss hem , men då ville vännerna äta så vi satte oss på donken ,sen direkt hem efter att de hade ätit. Det vart verkligen en lugn men mycket trevlig kväll.

Här kommer fler bilder från kvällen, två på mig och min vän Alexander

Jag är inte alltid normal, men dem gillar mig ändå, det kallas vänskap.

 

Hoppas ni hade en bra lördag, det hade jag iaf. En väldigt rolig cykel tur hem med Emmi runt 3 tiden.

PUSS

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: