start på dagen

start på dagen

Godmorgon på er allesammans, solen skiner till och från men man får hålla tummarna att värmen håller i sig iaf. Börjar min dag med en god och nyttig frukost för att orka dagen. Min frukost idag fick bli en god smoothie , ett ägg och grönt te till det.

Redan måndag men jag behöver inte jobba, det är min första dag på semstern nu. Så himla skönt , hoppas bara på att det blir sol ute så jag kan få sola lite och bli lite brun. Dock är jag lite små skraj att jag ska bli risig, vaknade upp med halsont men jag hoppas att det bara är min allergi. Får lätt ont i halsen då. Ska ta och fixa mig snart för att ta en promenad in till stan sen möta upp min söta vän som kommer till E-tuna 🙂 Ester lille söte Ester. Ska bli en lunch , shellac fix och bara tjejsnack. :)<3

Ha en bra dag 🙂 // Paulina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: