Gillar dessa produkter

Gillar dessa produkter

VAD ANVÄNDER NI?

Jag antar att jag inte är den första som kliver ut från duschen och känner att det direkt börjar klia på ryggen ( kroppen)Jag blir så himla torr snabbt. Jag måste direkt smörja in mig efteråt. Ska visa några jag gillar att använda. Jag tycker om att testa olika produkter men något jag tycker om är BODY BUTTER från THE BODY SHOP. Deras bodylotion är helt underbar, har 3 favoriter där ifrån.

Gillar att smörja in mina händer också, gillar inte att händerna ser torra ut eller känns torra. Fräscha händer – tummen upp för det! Det är något du alltid visar, eller har som syns. Det är viktigt att ta hand om sig själv! Den här produkten är i från BABOR och jag rekomenderar den110% perfekt att ha med sig i väskan. Jag har alltid med mig den, den luktar super gott och ger jätte lena händer:) Den Finns att köpa på Carino spa & clinic i Eskilstuna, det är där jag köpte min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: