svar på några frågor

svar på några frågor

NU KOMMER SVAREN

Har fått frågan om jag gjort läpparna igen?

Kanske kanske inte? helt ärligt så har jag faktiskt inte gjort det, inte gjort det på snart ett år. Vill göra igen men kommer inte till skott. får se när det blir av, har bestämt mig att jag vill att det ämnet jag har i ska försvinna innan jag lägger i det andra jag vill testa. Har nästan ingenting kvar. Men svaret är nej jag har inte gjort det igen 🙂

 

Vilken härlig nagellacksfärg, och så perfekt gjorda naglarna ser ut att vara! Fixar du naglarna själv (isf har du några tips?) eller på salong? Och vad heter det där sorbetrosa nagellacket? 🙂

Det är shellac jag har på naglarna, det är ett nagellack som ska sitta i två veckor, hur bra som helst. Rekommenderar det verkligen. Minns tyvärr inte exakt vilken färg hon valde.. Jag brukar alltid göra det själv men kollegan gjorde det på mig sist. 🙂

 

Så ung din mamma ser ut!! Hur gammal/ ung 😉 är hon?

Hon är så vacker så, ja hon ser väldigt ung och fresh ut <3  Min käre mor är över 35 iaf 😉

Vart kommer din fina kofta ifrån? 🙂

Koftan/capen kommer i från Åhlens city i Stockholm

 

Vilken underbar stil du har tjejen 🙂 Brukar du shoppa på http://goattention.se ? Jag tipsar om onlinshoppar, stylingtips och outfits!

Tack så jätte mycket, nej aldrig varit inne där. Men ska absolut kika in där:)

 

Gud vilken snygg tvmöbel ni har, vart har ni köpt den?! 🙂 

Teve bänken är ifrån MIO  =)

ställ gärna fler frågor om ni undrar något. PUSS <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: