PAULINA TIPSAR

PAULINA TIPSAR

Här kommer det TIPS till er som vill få en fin hy och en fräsch kropp!

* Drick mycket vatten (citron,lime) är perfekt att tillsätta vattnet med. Det rensar även ut. Försök att undvika läsk som exempel cola och fanta, försök att undvika alkohol för er som vill komma i form eller få en fin hy. Kroppen behöver återfuktas inifrån så det är viktigt att man dricker tillräckligt med vatten varje dag. Försök att drick två liter om dagen. Vattnet  är en stor del till att din hud ser pigg och fräsch ut. Vatten hjälper även dig att inte bli sötsugen och små hungrig, det mättar magen.

 

 

 

 

 

 

 

* Det är viktigt att äta en bra kost. Försök att skippa sockret, för mycket socker skapar orenhud, slaggprodukter. Det är viktigt att du försöker få i dig alla näringsämnen kroppen behöver. Får du inte i dig det ät gärna kosttillskott som hjälper dig att få i dig allt.

* Försök att undvika smink i solen. Kan skapa allergi, finnig hy, pigment förändring.

* Solskyddsfakor är en VIKTIG produkt när man spenderar sin tid i solen. Du kan få en solskad hy om du inter använder solskydd, du får tidigare rynkor. En lätt solbränd hud ser alltid friskare ut än ett blekt och grått ansikte. Skippa dock solarier och gör en spraytan i stället med en hög kvalite..

*Viktigt att vara ute i naturen – spendera mycket tid utomhus, försök att ta en promenad eller cykeln iställer för bilen. Ta en lång Pw, eller en skön joggingtur. Sitt ute och läs tidningen istället för inomhus osv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: