läskigt gott

läskigt gott

Tänkte på en sak när jag gick och la mig bara sådär. Jag har i stort sett under hela sommaren ätit turkisk yoghurt toppat med blåbär och hallon. Även valnötter och andra goda frön. Jag är BESATT tror jag, det låter läskigt att säga det men det är ju bara så himla gott. Det finns så otroligt mycket man kan göra med bär. Vad jag med äter ofta är smoothies med dess bär.

När jag blir sugen på något att stoppa i magen är det bären som lockar min mage. Det är så lätt att äta och man blir verkligen mätt på det. Man kan somsagt göra väldigt mycket med bär.

Hade tänkt att göra natten nu, skulle satt på en film men hamnade kvar på köksstollen med datorn iknät. opps sent är det, måste packa väskan för i morgon åker jag till härliga storstan har mycket grejer där jag vill packa ner i väskan till resan så måste hem och tvätta och dona. Även mysa med världens finaste, inte sätts på 6 dagar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: