wonderful holidays

wonderful holidays

Hej på er igen, en vecka har gått och jag har varit riktigt dålig på att uppdatera här på bloggen. Men kan säga så här att jag har faktiskt försökt men internet har krånglat via min mobil och hotellet.. Inte riktigt velat som jag ville, men men sitter nu i solen är fortfarande i Turkiet och ska snart äta ute på en mysig restaurang med Razmus. Idag har det dansat’s zumba och salsa, vi girls var ju bara för grymma på detta. Badat, skjutit och annat skoj har hänt idag.

Kommer lägga ut massor utav bilder från resan sen när jag kommer hem, men eftersom att internet krånglar så skriver jag bara detta och lägger upp mobil bilder.

20120829-183305.jpg

20120829-183318.jpg

20120829-183337.jpg

SOLIGA kramar <3

Ett svar på ”wonderful holidays

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: