svaren på era frågor

svaren på era frågor

Kul att det blev lite frågor, här kommer svaren och dom är självklart ärligt svarade.

Hur ofta tränar du? Just nu kommer det tråkiga svaret, jag har nästan inte tränat på en hel månad, pga sjukdom.. 🙁 Känns så himla tråkigt att säga det men jag ska komma igång så fort som möjligt. Annars försöker jag träna så mkt jag kan och hinner med i veckorna.

Och har du några mål med din träning isånnafall? Mitt mål är att få en slank kropp.

Älskar du din pojkvän? nej inte alls , SÅKLART jag älskar honom, jag älskar honom mer än någonting annat på denna jord.  he’s my boy. 

Tror du han är trogen mot dig? Det vet jag att han är.

Om jag påstår att han varit otrogen, vilken ställning tar du då? Ja det är svårt att säga eftersom att det inte har hänt. Jag litar på honom till 110% kan man inte lita på varandra varför skulle man då vara tillsammans? Så jag hoppas att dina påstående stannar hos dig! om du skulle stå för det du skriver varför är dudå anonym.

är inoackningen bra ?:) Den är riktigt bra, jag har testat olika men är mest nöjd med den här. 🙂

Varför är du så jäkla snygg? :-*’ Tss umgås för mycket med dig josse!!! Får tacka mina föräldrar 😉

har du funderat på varför du alltid  sjuk? det har jag. du äter ingenting, du äter mindre än vad en 5 åring gör vilket resulterar energi och vitaminbrist och gör att ditt immunförsvar försämras. – Jag har inte riktigt tänkt på att jag alltid är det eftersom att jag varit det nu och inte tidigare på ett år. Vad jag vet så äter jag nog mer som en häst. 🙂 Men tack för omtanken.

jättefin klänning paulina vart kan man köpa den och för hur mycket?:)

Den är köpt inne på JACKIE i Sthlm, tyvärr så kommer jag inte ihåg priset för det var ett tag sen.

Skriv gärna fler frågor om ni ändå kikar in här, roligt roligt! Dock vill jag helst inte ha anonyma som inte vågar stå för vem du själv är 🙂

3 svar på ”svaren på era frågor

  1. Vilka kommentarer vissa slänger ur sig :O
    Finns visst folk till allt!

    Tycker inte att det ser ut som du äter lite i bloggen och där lär man ju inte se allt du äter 🙂
    Puss och kram <3

  2. ”Tror du han är trogen mot dig? Det vet jag att han är.”. snälla någon anonyma person som förmodligen är en tjej haha. varför lägger du ens tid på att fråga en sån sak och sen säger du att du vet de? Om du verkligen vet det, varför frågar du då? Sedan om du är säker på någonting, säg ditt namn då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: