Mitt favorit halsband

Mitt favorit halsband

Tänka sig att kommentarer kan göra en så glad!

Jo har fått flera frågor angående mitt halsband som jag nästan aldrig tar av mig förutom när det är utgång eller något sånt, då blir det oftast ett större halsband. Men för att komma till sak så har jag fått frågan vart mitt guld halsband med hjärta kommer ifrån. Jo det är så att jag har 2 olika gulshaldband med ett berlock utav hjärta. Men det jag använder mest är detta som jag har på bild under texten. Så antar att det är det ni menar 🙂

Mitt fina halsband fick jag utav min mamma & pappa när jag fyllde 18 har även ett armband i lika serie. Smyckerna kommer ifrån Guldskytten om jag inte minns helt fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: