WORK FOR IT

WORK FOR IT

JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT  TRÄNA.. Men måste först jobba klart och vila upp mig tills den otroligt jobbiga hostan försvinner även snuvan. Måste allergin och astman bråka med mig just den här tidpunkten på året… Det är så många som känner av pollen extra mkt detta år har jag hört. Det slår ut extremt nu, allt på samma gång. Inte konstigt att man håller på att dö. haha

Sitter och jobbar för fulla muggar, kommer ta ett tag att få detta klart. Men det är ett mkt roligt jobb så det gör inget. Ni missar väl inte att kolla in SIDAN? där kan ni hitta mycket fina saker från , väskor,smycken,glas, jackor och mycket mer.

JAG HAR MINA MÅL OCH DIT SKA JAG KOMMA EN VACKER DAG! 

Jag har nått målen jag hade för ett år sen men nu har jag nya. Kommer fortsätta med detta som jag varit duktig med. Men höja nivån några snäpp.

* Äta rätt *dricka mycket vatten *gå istället för att ta bil/bussen även trappen istället för hissen *besöka gymmet flera dagar i veckan.unna mig 1-2 dagar i veckan. Ja och mycket mer kan jag rabbla upp! snart är jag tillbaka på forever träning och hälsa. ska bara vila upp mig någon dag till.

 

Ett svar på ”WORK FOR IT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: