Det är inte så lätt alltid

Det är inte så lätt alltid

Som ni säkert märk så har jag inte tränat på gymmet på 2 veckor. Känns så jäkla tråkigt, känner direkt att man tappar lite i formen. Men har varit tvungen att ta vila i de 2 veckorna. Det ända jag kunnat gjort är att ta promenader. Det gör inget eftersom att det är så skönt att komma ut. Tänkte ta en promenad hem efter jobbet dag, även om hostan spökar.. Sen i morgon bitti ska jag till gymmet och träna , men ska träna lugnt så jag inte blir så,te direkt..

20130521-093211.jpg

Har verkligen mina mål jag vill nå, men jag tänker inte stressa, älskar verkligen att träna och äta rätt. Men känner att jag kanske är lite tråkig om jag ska ut och äta eller ta en ute kväll.. Sitter långt in att jag känner att jag kan dricka alkohol utan att känna (nej det var onödigt) får höra att jag är tråkig när det gäller mat också, men jag vill verkligen försöka att inte äta pasta. Potatis osv.. Jag är all ätare, men bara att jag inte vill ha så mkt kolhydrater i mig. Exempel: Äter hellre en fräsch sallad till kycklingen än pasta och ris till kycklingen. Men nu får jag alltid höra, sluta larva dig och så vidare, men känner att ja aldrig kommer uppnå mitt mål om någon ska klaga på vad man äter. Jag äter ju som en häst, bara att jag äter mer lax, kyckling osv.. Nu senaste tiden tar jag pasta på tallriken för att slippa höra eller få en fråga ständigt! Äter rätt och tränar, meningen är inte jag kräver att jag ska gå ner mer i vikt.. Nu har jag målet att bygga muskler och bli fit i kroppen. Vill bli fast och förbränna fett. Ibland äter jag såklart potatis osv om det är någon fin middag eller något sånt. Men i vardagen föredrar jag att äta nyttigt.

Äter kolhydrater på morgonen, knäcker macka ibland , får o mig protein och det andra man behöver.. Äter bananpannkaka , kvargpannkaka, gröt osv. Dock blir det lite slarv när man är sjuk, något glas vin tycker jag att man ska få ta även om man är nyttig runt om kring också.

Skulle dock vilja ha någon som kan hjälpa mig med att bli fast i kroppen, någon som verkligen hjälper mig att säga vilka muskelgrupper, vilka övningar som gör vad osv..

20130521-094712.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: