Kom med råd

Kom med råd

Godnatt mina fina läsare, legat i soffan och tagit det lugnt efter kvälls promenaden med älskade mamma. Hittade även mina mys strumpor i strumplådan. Jag gillar dom så mycket!! Så jäkla sköna, lite små gulligt tycker jag också.

20130627-002044.jpg

TILL ER
Ibland står det still i hjärnan för alla , det står still i hjärnkontoret så jag vet ibland inte vad jag ska skriva om. Skriver om min vardag, tips träning och mat. Är det något mer ni vill speciellt vill läsa ? Bilder? Osv.

Puss och godnatt<3

3 svar på ”Kom med råd

  1. Hej! Älskar din blogg! Men om du vill ha lite tips om vad du mer skulle kunna skriva om så tycker iallafall jag att det vore lite intressant med lite skönhet, mode och smink os

  2. Du är supervacker! Så duktig som verkligen kan hålla igång allting! Jag är väldigt nöjd över att jag äntligen kommit igång med träningen och verkligen håller igång, dock tycker jag att det är så svårt att hålla mig borta från sötsakerna, har du några bra tips? Kram!

  3. Haha förlåt om jag skickat iväg flera olika konstiga kommentarer som är halvskrivna osv men klickar lite på fel knappar så att dom skickas iväg innan jag skrivit klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: