Färgerna

Färgerna

Vad jag använder mig utav!

Idag är det en sån där dag jag inte ville ha så mycket makeup. Jag kände för lite mer åt det enkla / naturliga sminkningen. Som ni kanske vet  så har jag gjort super snygga fransar hos min fina vän Ribbing. Så, så mycket mascara blir det icke då. Det ända jag använder det på isf är på mina underfransar. Det är verkligen så himla härligt med fransar, jag känner mig sminkad fast jag inte är det. Så en snygg enkel sminkning blir perfekt till fransisarna. Basen är så foundation, solpuder, blush , brynfärg ungefär. Palina makeupen får mig verkligen att känna mig fräsch och jag får en väldigt fin lyster i ansiktet utav det.

Concealer peppy eye pure skin (palina)

Foundation Eesy going loose – Barcelona (palina)

Solpuder Easy loose – Kairo (palina)

Blush – Pure (palina)

Brynfärg -Dark (palina)

Här hittar du makeupen

PUSS

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: