31/10-2013

31/10-2013

Har haft en väldigt bra dag denna torsdag! Upp tidigt i morse, åkte till stallet med mina älskade och bästa prinsessor till små syskon. Fix och don, att vara i stallet är Helt underbart. Hästar är så underbara, alla hästmänniskor ni förstår vad jag menar med att man släpper allt bakom sig och har det bara lugnt och skönt. Ingen stress eller brottom till något. Rensar tankarna samtidigt som man får ny energi.
Att borsta , gosa, fixa inför Ridning Osv bara så härliga timmar. vara ute i naturen och det bästa är att tjejerna gått min väg (hästintresse) stolt storasyster. Det verkligen lyser glädje i deras ögon när vi är i stallet.

Efter stallet var det bara att åka hem och fixa inför en jobb dag på bästa jobbet.

20131031-173112.jpg
Nu efter en heldags arbete blir det att åka hem mot Sthlm tillsammans med R, sen kommer Josephine och Alex hem till våran lägenhet för att fixa oss inför halloween festen på Sture som Moore har fixat. Inte riktigt 100 på min utstyrsel men det blir nog bra tillslut.
Idag Skulle jag tränat med mina grymma men tyvärr så blir det inte så för halsen gör fortfarande för ont och är så seg i kroppen. Vill inte bli sämre, så ikväll blir det att åka och träffa härliga människorna sen en tidigt hem för att vila ut ordentligt. 🙁

Såhär såg vi ut förra året.

20131031-173753.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: